Villkor

Boka din plats genom att anmäla dig och betala in avgiften.

Anmälan är bindande. 

Ingen återbetalning vid avbokning senare än 14 dagar före evenemanget.

Om kursen ställs in kan avgiften användas för en annan framtida kurs, användas upp för materialköp eller kan återbetalas förutom materialkostnaden. Om det är möjligt att genomföra kursen digitalt istället att ställa in då kursdeltagarna kommer att bli informerad i god tid.

Om du behöver avbryta kursen (senast 14 dagar före kursen) pga. sjukdom kan avgiften återbetalas förutom materialkostnaden. Materialkostnaden kan användas upp för materialköp eller en annan framtida kurs.

Om du behöver avbryta kursen (inom 14 dagar före kursen) pga.sjukdom kan avgiften användas för en annan framtida kurs(inom 3 månader) eller användas upp för materialköp.

Jag förebehåller mig rätten att uppdatera, ändra eller ta bort delar av villkorens innehåll. Om villkoren ändras och du är redan är anmält till en kurs du kommer att bli informerad via mejl.

Jag hoppas att du förstår varför detta system är inrättat, då jag som ett litet företag sätter stor tillit på dig och ditt stöd för att kunna fortsätta och dela min kunskap även i framtiden.

Jag är tacksam för ditt stöd och jag hoppas att dessa villkor passar dig.

Jag följer Folkhäsomyndighetens rekomendationer.